Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell de l'Alt Urgell posa en marxa els serveis e-tauler i e-notum

El Consell de l'Alt Urgell posa en marxa els serveis e-tauler i e-notum

Les noves eines aprofundeixen en la tramitació electrònica de documents i anuncis oficials Aprovat el III Pla Comarcal per a la Igualtat d’Oportunitats
Ple del Consell Comarcal
22/12/2011 17:02

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat un conveni amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya per a la utilització del servei e-tauler. Es tracta d’una aplicació informàtica amb els actes i les comunicacions que, per disposició legal o reglamentària, les administracions públiques han de publicar en al tauler d’anuncis o amb edictes.

L’e-tauler ofereix un lloc web personalitzat que actua com a dipòsit dels edictes i les publicacions electròniques. Aquest lloc incorpora mecanismes de seguretat en el procés de publicació certificada, s’encarrega de l’enviament i la recepció electrònica, computa els terminis, fa el seguiment de l’estat de les publicacions i gestiona la generació i la signatura de diligències.

En la mateixa línia de reforç de l’administració electrònica, s'ha signat un conveni per a la prestació del servei de notificació electrònica, l’anomentat e-notum. Es tracta d’un lloc web personalitzat que actua com a dipòsit, amb mecanismes de xifratge en les transmissions per tal de garantir la confidencialitat de les dades.

D’altra banda, el ple del Consell Comarcal ha aprovat el III Pla Comarcal per a la Igualtat d’Oportunitats, que abraça el trienni 2012-2015. S'actualitza i es dóna continuïtat als dos plans anteriors, el primer del qual es va redactar l’any 2005 amb l’objectiu de transformar i millorar la situació de les dones a l’Alt Urgell. Tot i els avenços d’aquests últims anys, des de l'ens consideren que "la realitat continua posant de manifest la persistència de desigualtats i desavantatges en molts àmbits".

Les accions prioritàries del Pla Comarcal consistiran a impulsar les polítiques de dones i igualtat, fomentar la participació i dinamitzar el teixit associatiu femení, lluitar contra la violència de gènere, reorganitzar el temps de treball, fomentar la coedicació, incentivar la formació i la creació cultural de les dones i fomentar la salut i l’esport.

Mostrar formulari de contacte