Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell del Pallars Sobirà endega una campanya perquè es posin en lloguer pisos buits

El Consell del Pallars Sobirà endega una campanya perquè es posin en lloguer pisos buits

L'Oficina Local d'Habitatge oferirà assessorament i garanties de manera gratuïta als propietaris que s'hi acullin. L'objectiu és facilitar l'arrelament tant de gent de la comarca com dels qui s'hi vulguin instal·lar a viure
Nova campanya al Pallars Sobirà per posar en lloguer pisos buits (CC Pallars Sobirà)
03/08/2021 10:45

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha endegat aquest dimarts una campanya per incentivar que propietaris amb pisos buits a la comarca els posin en lloguer, perquè consideren que "donar vida a habitatges tancats és donar vida a la comarca'. L'objectiu principal és que es lloguin a gent que hi visqui tot l'any o bé que tingui ganes d'instal·lació.

Després d'analitzar que a la zona hi ha pocs habitants i força habitatges en desús, el Consell Comarcal conclou que "hi ha cases suficients per a acollir-hi tant la gent que n'ha marxat com d'altra de nova que vulgui arrelar-s'hi". L'Oficina Local d'Habitatge permet des d'ara posar un pis o casa a lloguer "de forma segura i gratuïta", tot facilitant els tràmits i donant garanties i assegurances als propietaris. Incloure un pis a la borsa d'habitatge permet doncs llogar-lo amb garanties, a més d'optar a la possibilitat d'ajuts i tenir un assessorament personalitzat, sense cap cost pel demandant.

El Consell ha editat 2.000 fulls volants que es repartiran a bústies d'arreu de la comarca, juntament amb 1.500 postals que es podran agafar en bars i comerços. També es divulgarà la campanya a les xarxes socials. El missatge que es vol transmetre és que donar utilitat a aquests pisos "construeix Pallars Sobirà i repobla la comarca" i que hi guanyen tant els particulars com el territori.

L'acció forma part del pla de reactivació comarcal, redactat per donar sortida a aquelles mesures de resposta a la situació d'emergència provocada per la pandèmia. El document inclou d'altres mesures socioeconòmiques que també s'han executat enguany.

Mostrar formulari de contacte