Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consell Esportiu de l'Alt Urgell homenatja al jove Marc Peña Turet

El Consell Esportiu de l'Alt Urgell homenatja al jove Marc Peña Turet

L’entitat també reconeix la feina feta per la Mancomunitat de l’Esquí Nòrdic i el Club de Caça i Pesca de l’Alt Urgell en l'àmbit de l'esport escolar La Festa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya tindrà lloc a Sabadell el pròxim dissabte 19 de juny
Pesca - Jornada Lúdica
15/06/2010 14:39

El Consell Esportiu de l’Alt Urgell premiarà enguany l’aportació de la Mancomunitat de l’Esquí Nòrdic i del Club de Caça i Pesca de la Seu d’Urgell en l’esport escolar de la comarca. Així mateix, des de l’entitat es farà un reconeixement a la feina feta en el món de l’esport per part del jove esportista Marc Peña Turet, que va morir recentment d’una llarga i dura malaltia.

L’acte d’homenatge tindrà lloc a Sabadell el pròxim dissabte, 19 de juny, en el marc de la Festa de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

El reconeixement a la Mancomunitat de l’esquí de fons, representada per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, es basa en la col.laboració de l’òrgan en l’esport escolar de l’Alt Urgell i la Cerdanya i en la promoció i desenvolupament de l’esquí nòrdic. Cada any més de 500 escolars d’educació primària i secundària utilitzen les instal.lacions esportives durant els mesos de gener i febrer.

El Consell Esportiu també agraeix en aquesta edició de la Festa de la UCEC, de forma especial, la implicació en l’esport escolar del Club de Caça i Pesca de l’Alt Urgell, encapçalat per Toni Vilarrubla i Manel Aguayo. L’entitat ha desenvolupat, de forma gratuïta, una campanya de pesca amb sessions teòriques i pràctiques al riu Segre i amb una participació de més de 200 nois i noies.

Per últim, el reconeixement personal es farà al jove Marc Peña Turet “per la seva dedicació a l’esport escolar”, en primer lloc com a alumne de l’escola Pau Claris de la Seu “amb una participació activa i un excel.lent comportament” i, en segon lloc, com a àrbitre de l’esport escolar en els seus dos primers cursos d’Educació Secundària a l’Institut Joan Brudieu. El representaran a l’acte els seus pares i la seva germana.

Mostrar formulari de contacte