Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El conseller Jordi Ausàs inaugura l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò

El conseller Jordi Ausàs inaugura l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat la remodelació amb 777.673 euros, un 95% del cost total Les obres han permès reforçar tota l'estructura existent i ampliar l'edifici

Montferrer - Inauguració
Montferrer - Inauguració
07/06/2010 10:37

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), aquest dissabte, 5 de juny. El conseller va estar acompanyat per l’alcalde de Montferrer i Castellbò, Ramon Fierro; el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; i el coordinador de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.

El conseller Jordi Ausàs va desplegar la placa inaugural i tot seguit va visitar les noves instal·lacions. Les obres de millora de l’Ajuntament han permès reforçar tota l’estructura existent, redistribuir interiorment els espais i ampliar l’edifici. A més, també s’ha instal·lat una nova xarxa elèctrica i de telecomunicacions i s’ha adequat el sistema de calefacció a la zona de serveis.

Les obres de millora de l’Ajuntament tenen un pressupost de 818.603 euros i han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 777.673 euros, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), el que suposa un 95% del total.

Mostrar formulari de contacte