Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Consorci Alt Urgell-Cerdanya inicia les xerrades informatives sobre els ajuts Leader

El Consorci Alt Urgell-Cerdanya inicia les xerrades informatives sobre els ajuts Leader

La primera trobada amb els emprenedors i les empreses es farà aquest dimecres, a les 20.00 hores, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell Els tècnics també informaran de la convocatòria de subvencions a Oliana, Organyà i Bellver
Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya
14/09/2011 10:17

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya inicia aquest dimecres, 14 de setembre, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, un conjunt de xerrades informatives sobre la nova convocatòria d'ajuts Leader per a empreses del món rural. La trobada està prevista a les 20.00 hores.

Per tal d'explicar aquests ajuts als emprenedors i empreses ja existents, el consorci també ha convocat xerrades informatives a l'Ajuntament d'Oliana (dijous, 15 de setembre, a les 20.00 hores), al d'Organyà (divendres, 16 de setembre, a les 20.00 hores) i al centre cívic de Bellver de Cerdanya (dimarts, 20 de setembre, a les 20.00 hores).

El programa Leader ofereix línies de subvencions distribuïdes en tres àmbits: la creació i la millora de microempreses; la transformació i la comercialització de productes agroalimentaris; i al sector turístic. Els ajuts oscil.len entre un 20 i un 35 per cent de la inversió, amb una aportació màxima de 200.000 euros per beneficiari en un període de tres anys.

La nova convocatòria es publicarà en breu al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). La iniciativa compta amb el suport del departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, que aporta un 70% dels diners, i la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), que finança el 30% restant.

A les comarques de l'Alt Urgell i a una part de la Cerdanya el programa Leader està gestionat pel Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, que actualment es troba ubicat al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Per a més informació sobre la subvenció i la documentació necessària cal trucar al telèfon 973 35 31 12.

Mostrar formulari de contacte