Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Conveni de doble imposició d'Andorra amb Espanya es tramet al Consell General

El Conveni de doble imposició d'Andorra amb Espanya es tramet al Consell General

Es manté el compromís que el document sigui ratificat abans de les eleccions generals espanyoles

27/05/2015 20:06

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres trametre el Conveni de doble imposició amb Espanya al Consell General per a la seva ratificació. El text, que va ser signat el passat 8 de gener pel ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, i el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques espanyol, Cristóbal Montoro, té per objectiu potenciar les relacions econòmiques entre els dos estats i eliminar la doble tributació de les empreses d’un o altre país que operen a l’altre.

El text també segueix el seu curs al Regne d’Espanya, on ja s’ha tramès al Congrés dels Diputats per a la seva ratificació. Durant el termini previst no ha rebut cap esmena, i per tant es manté el compromís que el CDI pugui ser ratificat abans de les eleccions generals al país veí.

Aquest és el tercer CDI signat per Andorra, després del Conveni de doble imposició amb França, que ja ha estat ratificat, i del de Luxemburg. A més ja s’han iniciat les negociacions amb Portugal per a la signatura d’un CDI i les converses estan força avançades. La propera reunió tècnica, de fet, se celebrarà a Andorra a principis de juny.

Mostrar formulari de contacte