Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Cros de Primavera ajudarà la nova Associació de Mares i Pares Sense Fronteres

El Cros de Primavera ajudarà la nova Associació de Mares i Pares Sense Fronteres

L'entitat s'ha creat per ajudar totes les famílies amb fills discapacitats o que requereixen alguna atenció especial L'activitat se celebrarà el 13 de juny i estrenarà circuit a l'Horta del Valira

Cros de Primavera
Cros de Primavera
20/05/2010 09:23

La trentena edició del Cros de Primavera destinarà tota la recaptació a l'Associació de Pares i Mares Sense Fronteres. Aquesta entitat s'ha creat enguany per ajudar les famílies que tenen fills amb deficiències físiques, psíquiques o sensorials o bé amb necessitats especials en l'àmbit social, econòmic i educatiu.

La decisió es va prendre la setmana passada en sessió ordinària de la junta directiva del Consell Esportiu de l’Alt Urgell. A més a més, també es destinarà a aquesta finalitat els diners que es recaptin amb la Matinal Ludico-esportiva, que ofereix nou activitats per a tots els aficionats a l'esport, des d'un a 90 anys d'edat.

El Cros serà el 13 de juny i, tot coincidint amb el 30è aniversari, estrenarà circuit a la nova àrea de l'Horta del Valira. Per participar-hi tan sols s'ha de pagar els 5 euros de la samarreta que es lliura als corredors. Les activitats lúdiques tenen una inscripció de 5 euros més. El programa inclou bitlles, petanca, escacs, tennis taula, bàdminton, jocs de pesca, malabars, paracaigudes i minigolf.

El Consell Esportiu espera un any més una nombrosa participación escolar i ciutadana, que es prepara amb l’ajut de les AMPES de la ciutat, l’Ajuntament i el Consell Comarcal.

Mostrar formulari de contacte