Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Departament d'Agricultura reobre les seves oficines comarcals

El Departament d'Agricultura reobre les seves oficines comarcals

A la de l'Alt Urgell, a la Seu, l'horari d'atenció al públic és de les 10 del matí a la 1 del migdia. El telèfon de contacte és el 973 35 52 35

Vaques frisones
Vaques frisones
29/05/2020 12:20

El Departament d'Agricultura de la Generalitat reobre les seves oficines comarcals en aquelles regions que ja han entrat a la fase 2 de desescalada (Alt Pirineu i Aran, Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona) i en les que s'hi incorporaran aquest dilluns vinent (Catalunya Central, Girona i les comarques del Garraf i l'Alt Penedès).

Pel que fa a l'Alt Urgell, el DARP ha anunciat que l'atenció presencial es farà tots els dies (de dilluns a divendres) de les 10 del matí a la 1 del migdia, tant per a moviment i identificació de bestiar com a informació i registre de documentació. L'oficina comarcal és a la plaça Joan Sansa 12 de la Seu d'Urgell. El telèfon de contacte és el 973 35 52 35; i el correu, aaurgell.daam@gencat.cat.

També es posen en marxa la resta d'oficines comarcals pirinenques. La de la Cerdanya, a Puigcerdà. L'horari d'atenció serà en aquest cas de les 9 del matí a les 2 del migdia, però només obrirà els dimarts i els dijous. El telèfon de contacte és el 972 884550; i el correu, acerdanya.daam@gencat.cat.

A l'oficina del Pallars Jussà i a la de la Val d'Aran, l'horari d'obertura al públic també és de les 9 a les 2. Tot i això, en el cas del Jussà de moment només obriran els dilluns, dimecres i divendres. A la del Pallars Sobirà, s'atendrà tots els dies laborables de 2/4 de 10 a les 2. I a l'Alta Ribagorça, de 10 a 2, també cada dia.

Mostrar formulari de contacte