Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El deute amb l'Estat i les retallades, entre els temes del ple municipal de la Seu

El deute amb l'Estat i les retallades, entre els temes del ple municipal de la Seu

La sessió ordinària se celebra aquest dilluns a les 8 del vespre En aquesta notícia podeu consultar els punts de l'ordre del dia

Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
03/10/2011 10:49

Avui dilluns a les 8 del vespre se celebrarà el ple municipal d'octubre de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. L'ordre del dia contempla set punts, alguns relacionats amb temes d'actualitat general.

Entre d'altres qüestions, els regidors debatran les bases per a l'atorgament d'ajuts a famílies amb infants inscrits a les llars municipals i que es trobin en una situació econòmica difícil.

Després dels informes d'alcaldia i de donar compte dels decrets, es debatrà una moció d'ICV sobre les retallades per part del Departament d'Educació de la Generalitat. Tot seguit, es tractarà la moció presentada per CiU en què es demana la condonació del deute amb l'Estat, després que diversos municipis catalans han començat a negar-se a pagar aquest deute. Finalment, al 7è punt es posarà sobre la taula les dues mocions presentades pel PSC-Progrés, sobre la zona blava i els tributs i preus públics per al 2012.

Mostrar formulari de contacte