Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Gernika Bizkaia supera el Cadí La Seu (54-65)

El Gernika Bizkaia supera el Cadí La Seu (54-65)

El Sedis Hidrology també va perdre, a la pista del CN Terrassa, per 62-59. Els dos equips tenen un balanç d'1-3
El Cadí La Seu, en un temps mort
12/10/2015 16:25

El Cadí La Seu manté l'assignatura pendent de guanyar a casa, després que aquesta darrera jornada ha perdut amb el Gernika Bizkaia al Palau d'Esports per 54-65. Aquest resultat deixa l'equip urgellenc en l'onzena posició provisional, amb només un triomf i 3 derrotes.

El Cadí va tenir un bon inici (18-10 al primer quart) però va veure com el conjunt basc neutralitzava aquest avantatge fins a situar-se un punt per davant al descans. El tercer període va capgirar definitivament el marcador i va ser el Gernika qui es va situar 8 punts per davant; una distància que va confirmar als últims minuts. Per les visitants van destacar Ariel Edwards (14 punts) i l'ex-Cadí Adrianne Ross (13); i per les locals, Tamara Abalde (17 punts) i Laura Gil (16). El Gernika Bizkaia comparteix ara el liderat  de la Lliga Femenina amb Spar CityLift Girona, Perfumerías Avenida i Star Center-Uni Ferrol.

La jornada tampoc no ha estat positiva per al Sedis Hidrology, que a la Copa Catalunya també té un balanç d'1-3 diumenge va perdre a la pista del CN Terrassa per un ajustat 62-59.