Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern construirà un nou paller a l'Escola Agrària del Pirineu

El Govern construirà un nou paller a l'Escola Agrària del Pirineu

La instal·lació ha de proporcionar aliment a les vaques i cavalls que viuen al recinte de Bellestar El canvi d'ubicació s'emmarca en la creació del Centre de Testatge de la Vaca Bruna

Escola Agrària del Pirineu
Escola Agrària del Pirineu
10/02/2015 16:37

La Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries impulsa la construcció d'un nou paller a l'Escola Agrària del Pirineu. Aquesta edificació ha de substituir l'actual, que es troba en l'espai on es preveu edificar el nou centre de testatge de la vaca bruna, que serà gestionat per la Federació catalana de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI).

El paller actual serveix per emmagatzemar la palla i el farratge que actualment es consumeix a l'Escola Agrària del Pirineu per a l'alimentació de les vaques i els cavalls. Aquest animals serveixen per a la formació quotidiana dels alumnes de l'activitat en les seves branques eqüestres i de formació agrària.

La nova instal·lació, amb una superfície construïda de 300 m2, vol oferir un espai ben condicionat per a l'alimentació del bestiar. Cal recordar que des de fa tres anys l'escola també compta amb cavalls.

Pel que fa al nou centre de testatge, tindrà una superfície construïda de 480 metres quadrats, a més del cobriment de 240 m2 de les sitges trinxeres adjacents, que s'utilitzarà per a pallera de les vaques brunes que tindrà el nou recinte. L'objectiu és millorar la qualitat de la raça autòctona.

Mostrar formulari de contacte