Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern crea el programa per a la presidència catalana de la Comunitat de Treball dels Pirineus 2019- 2021

El Govern crea el programa per a la presidència catalana de la Comunitat de Treball dels Pirineus 2019- 2021

Catalunya assumirà la direcció rotatòria del consorci pirinenc aquest dijous, tot prenent el relleu de l'Aragó
Comunitat de Treball dels Pirineus
26/11/2019 14:55

El Govern ha aprovat la creació del programa per a la presidència catalana de la Comunitat de Treball dels Pirineus 2019-2021. La Generalitat de Catalunya rebrà el relleu aquest dijous, 28 de novembre, durant el Consell Plenari de l’òrgan de cooperació transfronterera, que els darrers dos anys ha estat dirigit per l'Aragó.

El programa per a la presidència catalana té assignades les funcions d’organitzar les reunions del Comitè executiu i els Consells plenaris de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) i elaborar-ne el pla de treball. També preveu realitzar el seguiment de les accions acordades per a l’execució del pla de treball. El programa consta de dos òrgans: els grups de treball i la coordinació.

La Comunitat de Treball dels Pirineus és una associació de cooperació transfronterera creada per les regions franceses d’Aquitània, Migdia-Pirineus i Llenguadoc-Rosselló; les comunitats autònomes d’Euskadi, Aragó, Navarra i Catalunya, i el Principat d’Andorra. Es va constituir mitjançant el Protocol d’acord constitutiu de la Comunitat de Treball dels Pirineus, firmat a Bordeus el 15 d’abril de 1983.

Mostrar formulari de contacte