Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern crea l'Oficina per a les Estacions de Muntanya

El Govern crea l'Oficina per a les Estacions de Muntanya

L’ens neix per potenciar el sector de la neu La Generalitat també ha aprovat la creació d’una secció de transports i una altra de carreteres a l’Alt Pirineu
Tuixent-La Vansa Esquí
12/09/2007 18:27

El govern de la Generalitat ha aprovat aquest dilluns la creació d’una secció de transports i una altra de carreteres a l’Alt Pirineu i l’Aran. El nou desplegament de serveis al territori pirinenc respon a la reestructuració del departament de Política Territorial i Obres Públiques, per tal d'assumir noves competències que es contemplen a l’Estatut.

Un altre canvi en el departament és la posada en marxa de l’Oficina per a les Estacions de Muntanya, encarregada de l’estudi, el foment i l’execució de les activitats dirigides al desenvolupament del sector. Aquesta oficina, que dependrà de la Direcció General d’Arquitectura i Paisatge, ja es preveia en el Pla director de les Estacions d’Esquí de Muntanya. El planejament té com a objectiu principal impulsar i regular les activitats turístiques de neu i muntanya, i millorar la competitivitat del sector, a més de conciliar els valors naturals, socials i econòmics del territori.