Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra obre la convocatòria de l'Ajuda en investigació i recerca històrica Cebrià Baraut

El Govern d'Andorra obre la convocatòria de l'Ajuda en investigació i recerca històrica Cebrià Baraut

02/10/2008 09:45

El Consell de Ministres d'Andorra ha aprovat l’obertura de la convocatòria per al curs 2008 –2009 de l’Ajuda en investigació i recerca històrica Cebrià Baraut i Obiols.

Aquesta ajuda respon a la voluntat del Govern de promoure la recerca històrica amb treballs que aportin nous plantejaments temàtics. La finalitat de l’ajut és afavorir la riquesa de coneixements de la història del Principat, omplint buits existents.

Poden optar a aquest ajut, que es concreta en 8.000 euros, les persones amb un títol universitari superior o de primer cicle que estiguin interessades per a la realització d’estudis històrics sobre Andorra que hagin d’utilitzar, com a font bàsica d’informació documental, els registres del fons de l’Arxiu Nacional d’Andorra.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària per sol·licitar l’ajut s’obre l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOPA, el dimecres vuit d’octubre, i es tanca a les 12.00 hores del 14 de novembre.

El document de sol·licitud i la resta de documentació està a disposició dels candidats a la pàgina web del Departament d’Innovació i Recerca, www.recercagovern.ad, i a la pàgina web de l’Arxiu Nacional d’Andorra, www.arxius.ad.

Mostrar formulari de contacte