Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra reglamenta la publicitat en aparadors dels nous horaris comercials

El Govern d'Andorra reglamenta la publicitat en aparadors dels nous horaris comercials

15/09/2011 09:42

El Govern d'Andorra, en la reunió del Consell de ministres celebrada aquest dimecres, ha aprovat el reglament d’aplicació de la Llei d’horaris comercials. El text legal desenvolupa dos aspectes de la legislació.

La primera qüestió fa referència a la Llei aprovada el desembre del 2010 i que no s’havia regulat encara, tot i el text fixava un termini de tres mesos. La Llei permet a les botigues de conveniència de benzinera obrir les 24 hores i fixa una taxa de 20 euros el metre quadrat als establiments que s’acullin a aquesta possibilitat. El tribut, però, no s’havia pogut liquidar en no existir un procediment per obtenir la corresponent autorització especial mencionada.

L’altre aspecte és la fixació dels requisits, les particularitats i els tipus d’informació que han d’incloure els rètols amb els horaris d’obertura i tancament que els comerços estan obligats a exposar de manera visible al públic. La retolació permetrà alhora controlar que els establiments no superen el llindar màxim de 84 hores setmanals d’obertura.

Mostrar formulari de contacte