Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern inclou l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà al programa 'Treball a les comarques'

El Govern inclou l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà al programa 'Treball a les comarques'

El Baix Penedès, el Berguedà i el Priorat també s'afegeixen a la iniciativa, que vol donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic
La Seu d'Urgell (Foto d'arxiu/ACN)
07/06/2022 15:10

El Govern ha inclòs l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà al programa 'Treball a les comarques', que impulsa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i té per objectiu donar suport a les zones amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic.

El programa pretén estimular la creació d'activitat i generar ocupació per a desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi que la població es quedi al territori. A més, permet formular projectes integrats de desenvolupament local, adaptats a les característiques i necessitats de cada comarca contribuint a donar coherència i complementar les actuacions en l’àmbit ocupacional i de promoció de l’activitat econòmica pròpia.

També s'han afegit a la iniciativa el Baix Penedès, el Berguedà i el Priorat. Actualment ja hi havia set comarques beneficiàries: el Pallars Jussà, el Ripollès, l'Anoia, el Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.

 

Mostrar formulari de contacte