Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Govern inclourà la reforma de l’Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell al proper pressupost

El Govern inclourà la reforma de l’Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell al proper pressupost

La comissió d’Educació ha aprovat amb tots els vots a favor i una abstenció la proposta del PSC per a la millora integral del centre, pendent des de l'any 2008

Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d'Urgell
Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d'Urgell
06/07/2021 20:15

El Govern de la Generalitat inclourà una partida econòmica per a la reforma integral de l’Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell en el pressupost del 2022. Així es desprèn de l’aprovació d'una proposta del PSC a la Comissió d’Educació, que ha tingut lloc aquest dimarts. La iniciativa ha obtingut el vot a favor de tots els grups i una abstenció.

El diputat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha destacat que “aquesta no és una victòria de cap partit ni tant sols del govern, sinó de tots i cada un dels nens i nenes de la Seu d’Urgell que es formen en aquest centre”. Concretament, la proposta insta l’executiu català a “revisar i actualitzar el projecte de reforma integral de l'escola urgellenca i reservar una partida pressupostària al proper pressupost de la Generalitat de Catalunya per iniciar les obres de millora”.

Ordeig ha recordat que el centre educatiu porta més d’una dècada esperant la modernització de les instal·lacions. "L'any 2008 el departament d’Educació va presentar un Pla de Viabilitat per a la reforma integral del centre, però encara no se n’ha executat cap fase” i ha afegit que “només al 2010 es va dur a terme una actuació urgent a la teulada per evitar goteres; però des d’aleshores no s’ha fet res més”.

El diputat socialista espera que es recuperi urgentment el projecte de rehabilitació "de manera que es puguin iniciar les obres per modernitzar i millorar unes instal·lacions obsoletes i deteriorades". També ha afegit que “caldrà garantir, abans de l’inici del proper curs, la instal·lació d’un ascensor a l’edifici principal per assegurar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda”.

Mostrar formulari de contacte