Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Grup de Recerca de Cerdanya sol.licita la col.laboració ciutadana per salvar el certamen de curtmetratges

El Grup de Recerca de Cerdanya sol.licita la col.laboració ciutadana per salvar el certamen de curtmetratges

22/08/2011 10:37

El Grup de Recerca de Cerdanya ha sol.licitat la col.laboració ciutadana per poder organitzar la 2a edició del Certamen de Curtmetratges de Cerdanya, previst el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. El pressupost d'enguany és de 5.500 euros, una xifra que representa una retallada d'un 60% en relació amb l'any passat. Les activitats està previst que atreguin un miler de participants.

El certamen cinematogràfic no compta amb cap suport públic i es finança a través de les quotes dels associats al Grup de Recerca de Cerdanya i els anomenats 'Socis Protectors'. Els directius ni cap membre de l'entitat no tenen cap compensació econòmica per l’organització del festival ja que es tracta d’una iniciativa completament altruista i amateur.

El GRC qualifica el certamen d'"original i inèdit" a la comarca i considera que amb la suma de petits esforços individuals "es pot tirar endavant". Segons explica l'entitat cerdana, la proposta cultural té com a objectius principals "la promoció turística amb un públic nou, la promoció de joves talents del gènere cinematogràfic i la projecció de la comarca de Cerdanya com a plató i marc de referència en el nou cinema català".

De moment, ja s'ha avançat que hi ha preparat un ambiciós projecte que inclou, a banda de les habituals projeccions i el concurs de curtmetratges –on el públic serà qui emetrà el veredicte sobre els diferents premis-, una sèrie de tallers gratuïts d’interpretació, de càsting, de filmació, de guió, tallers de cinema i d’interpretació per a nens, trobades amb els actors i directors dels curtmetratges seleccionats, una exposició fotogràfica i la realització d’un vídeo tipus 'making off' del certamen, entre d'altres. Les activitats aniran adreçades a tots els públics amb la intenció de convertir Cerdanya en la capital pirinenca del curtmetratge jove.

Tipus de col.laboracions

El GRC proposa diferents tipus de col.laboracions. Els espònsors aportarien més de 200 euros i se'ls col·locaria el logotip de l’empresa en un espai preferent en tots els suports publicitaris. Pel que fa a la categoria de patrocinadors, aportarien més de 100 euros. El logotip de l’empresa apareixeria en un espai menor que en els espònsors en tots els suports publicitaris.

Per últim, existeix la possibilitat de fer-se soci protector des de 50 euros. En aquest cas, es col·locaria el nom de l’empresa/persona al llibre d’honor del Grup de Recerca de Cerdanya i els col.laboradors rebrien comunicacions preferents per participar a les activitats. El GRC afegeix que aquests socis gaudiran de l’estatus de soci del Grup de Recerca de Cerdanya de manera honorària i podran participar activament en les activitats exclusives per als socis que es generen.

Pots posar-te en contacte amb el GRC a: grup@recercacerdanya.org o info@recercacerdanya.org

Mostrar formulari de contacte