Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El joc en infants de 0 a 6 anys, nova xerrada de l'Escola de Pares

El joc en infants de 0 a 6 anys, nova xerrada de l'Escola de Pares

El psicòleg Miquel Alet explicarà la importància de jugar per a l'aprenentatge. La conferència tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Sant Agustí

Taller per a famílies sobre jocs de pantalla (Biblioteca Sant Agustí)
Taller per a famílies sobre jocs de pantalla (Biblioteca Sant Agustí)
03/12/2015 18:04

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell programa una nova activitat del cicle sobre jocs per a tota la família. Aquest divendres dia 4, a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Sant Agustí, proposen la conferència El joc: aprenentatge i desenvolupament dels infants de 0 a 6 anys. Serà a càrrec de Miquel Alet, psicòleg del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

Segons ha avançat Miquel Alet, en aquesta sessió s'explicarà que “jugar no és només una diversió pels infants, és quelcom més implícit en el seu desenvolupament, en l’aprenentatge i en el vincle que establim amb ells”. En la xerrada es donaran a conèixer quins són els beneficis del joc en la primera infància, com també quines són les joguines més adients per potenciar el seu desenvolupament.

Des de l'Ajuntament de la Seu recorden que aquest cicle compta amb un total de cinc conferències diferents, que tenen com a objectiu proporcionar eines als pares i mares per tal de poder triar i adquirir jocs i llibres de qualitat i educatius de cara als regals nadalencs. Els darrers dies ja s'han realitzat les dues primeres activitats. A banda de l'Escola de Pares, en l'organització hi col·laboren la Biblioteca Sant Agustí, Cheap Films, CDIAP, Mateu Ubach, Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya i la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament urgellenc, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn.

Mostrar formulari de contacte