Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Kàrting El Pla organitza una jornada de velocitat i de resistència per a motos

El Kàrting El Pla organitza una jornada de velocitat i de resistència per a motos

Aquest dissabte a la tarda es duran a terme les carreres i, prèviament, al llarg del dia es podrà fer entrenaments lliures. S'ofereix la possibilitat de llogar la moto o el vestit per als participants que ho necessitin

Kàrting El Pla
Kàrting El Pla
15/07/2020 14:50

El Kàrting El Pla organitza aquest dissabte, dia 18, una jornada dedicada a les motos que inclourà una carrera de velocitat i una altra de resistències. Les inscripcions es poden fer al web d'aquest circuit de motor del Pla de Sant Tirs.

Pel que fa a la prova de velocitat, que comptarà amb entrenaments cronometrats, començarà a les 5 de la tarda. Prèviament, al llarg del matí i la tarda es podrà fer els entrenaments lliures amb el tiquet de pista. El preu és de 35 euros per moto per al primer pilot i de 25 euros per als següents pilots amb la mateixa moto. Per als qui hagin de llogar el mono de competició, s'oferirà aquesta opció per 20 euros. També es pot llogar la Pit Bike 90 per tandes i carreres.

Quant a la carrera de resistència per equips, la sortida serà a les 7 del vespre i inclou 30 minuts d'entrenaments cronometrats. La durada de la prova serà de 2 hores, amb equips d'entre 2 i 4 pilots per cada moto. La inscripció amb moto pròpia té un preu de 130 euros; i amb moto llogada, de 300 euros.

Per als no federats és obligatori contractar assegurança, que té un preu de 20 euros per a tota la jornada. Al llarg del dia hi haurà servei de bar i restaurant.

Mostrar formulari de contacte