Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Musée d'Orsay, el Guggenheim de Bilbao i el CCCB, a les noves propostes de l'Àrea de Cultura de la Seu

El Musée d'Orsay, el Guggenheim de Bilbao i el CCCB, a les noves propostes de l'Àrea de Cultura de la Seu

El butlletí també es fa ressò de l'aniversari del naixement de Da Vinci i d'un festival temàtic dels Cines Renoir que recupera alguns documentals presentats al Picurt

#culturaLASEUonline
#culturaLASEUonline
15/04/2020 11:55

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha publicat aquest dimecres noves propostes culturals per gaudir-les des de casa. En aquest cas, en el marc de la commemoració, aquest 15 d'abril, del Dia Mundial de l'Art.

En primer lloc, i recordant que és també l'aniversari del naixement de Leonardo Da Vinci, Cultura ha publicat l'enllaç de Google Arts sobre l'artista i convida a veure un vídeo del Musée d'Orsay molt didàctic sobre el postimpressionisme.

En clau contemporània, el Museu Guggenheim de Bilbao segueix penjant píndoles sobre les seves exposicions, com per exemple una sobre l'artista Olafur Eliasson. I a Barcelona, el MACBA continua amb el seu “diari de confinament”, mentre que el CCCB proposa un link amb el suggerent títol “idees per resistir”.

En suport a les llibreries i amb un lema tret de Joan Margarit, l'Institut Cervantes anima a recordar que “la llibertat és una llibreria”. Cada dia un missatge per no oblidar-nos de la importància de llegir.

I de part del Cine Club de La Seu, una bona recomanació: els Cines Renoir fan cada setmana un festival temàtic. Aquesta setmana són documentals, molt interessants tots ells. A més a més, els d'aquest començament de setmana havien estat inclosos a la programació del recordat festival Picurt.

L'Àrea de Cultura de la Seu recorda novament que "els artistes han de viure de la seva feina" i que "la gratuïtat hauria de ser un fet totalment excepcional", per la qual cosa anima a omplir sales de concerts, teatres, cinemes, llibreries i museus tan bon punt s'aixequin les actuals restriccions.

Mostrar formulari de contacte