Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou Ajuntament de la Seu es constituirà aquest dissabte a les cinc de la tarda

El nou Ajuntament de la Seu es constituirà aquest dissabte a les cinc de la tarda

La sessió extraordinària, en què s'escollirà també l'alcalde, tindrà lloc a la sala de plens de l'edifici consistorial. Prendran possessió del seu càrrec un total de disset regidors, distribuïts entre CiU (7), Compromís X La Seu (6), ERC (3) i la CUP (1)

18/06/2015 14:15

Aquest dissabte, 13 de juny, a les cinc de la tarda, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell celebrarà la sessió extraordinària de constitució del nou consistori sorgit de les eleccions municipals celebrades el 24 de maig. El plenari, que tindrà lloc a la sala de plens de l'edifici consistorial, servirà per escollir el nou alcalde de la ciutat per als pròxims quatre anys.

Cal recordar que, després de l'anunci d'ERC de mantenir-se a l'oposició i abstenir-se en la investidura, Albert Batalla, de CiU, repetirà al capdavant de l'alcaldia urgellenca. Durant la sessió prendran possessió del seu càrrec un total de disset regidors, distribuïts entre CiU (7), Compromís X La Seu (6), ERC (3) i la CUP (1).

El nou Ajuntament de la Seu d'Urgell estarà format per Albert Batalla, Jesús Fierro, Anna Vives, Mireia Font, Montserrat Bonet, Isidor Alberich i Meritxell Planes (CiU); Òscar Ordeig, Conxita Rabasa, Antoni Nadal, Paquita Gómez, Miguel Perruca i Joan Barrera (Compromís); Francesc Viaplana, Berta Vidal i Xavier Munt (ERC); i Pau Lozano (CUP).

Mostrar formulari de contacte