Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou Ajuntament de Puigcerdà presenta el cartipàs, amb tres tinents d'alcalde

El nou Ajuntament de Puigcerdà presenta el cartipàs, amb tres tinents d'alcalde

Després d'Albert Piñeira, les principals responsabilitats les ocuparan Pere Valiente, Marta Rufiandis i Albert Casas
16/06/2011 16:27

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Puigcerdà ja ha presentat el cartipàs municipal per a la legislatura. L'alcalde, Albert Piñeira, comptarà amb tres tinents d'alcalde: Pere Valiente, que s'ocuparà d'Urbanisme, Obres i Habitatge; Marta Rufiandis, per a Comerç i Medi Ambient, i Albert Casas per a les àrees de Mobilitat, Seguretat i Esports.

Pel que fa a la resta de l'equip, Carme Mas portarà acció ciutadana i benestar; Xavi Piguillem, cultura i festes; Paz Romagosa, ensenyament; Montse Dolcet, turisme; Pere Tor, nuclis agregats i agricultura; i Domingo Mora, hisenda i personal.

Segons Albert Piñeira, el nou equip de govern vol ser "auster, àgil i transparent". Els sous dels regidors es rebaixen un 5%, si bé les assignacions als representants de l'oposició es mantindran com fins ara. Els plens es faran el segon dilluns dels mesos parells a les 9 de la nit; i les juntes de govern local, cada dilluns a les 7. Com a novetat, es farà junta de portaveus abans de cada plenari.

Cal recordar que el nou consistori puigcerdanès està governat per CiU amb una àmplia majoria de 10 regidors. Els 3 restants corresponen a la llista Endavant Cerdanya.

Mostrar formulari de contacte