Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El nou codi de circulació tolerarà els detectors de radar però perseguirà més els inhibidors

El nou codi de circulació tolerarà els detectors de radar però perseguirà més els inhibidors

Els Mossos d'Esquadra avancen les principals novetats de la normativa a partir del 25 de maig El cap de Trànsit a l'Alt Urgell i Cerdanya, Albert Cela, agraeix la col.laboració dels conductors en la reducció d'accidents

Cotxe 'caçat' pel radar
Cotxe 'caçat' pel radar
03/05/2010 12:51

El dia 25 de maig entraran en vigor nous canvis al Codi de Circulació que comportaran, entre d'altres qüestions, més tolerància amb els detectors de radar però més persecució dels inhibidors. El cap de Trànsit dels Mossos d'Esquadra a l'Alt Urgell i Cerdanya, el sergent Albert Cela, ha explicat les principals novetats avui dilluns en una entrevista a RàdioSeu.

Albert Cela ha detallat que a partir d'aquest final de mes no serà motiu de sanció portar un detector de radar homologat. En canvi, s'aplicarà més mà dura amb els conductors que portin aparells capaços d'inutilitzar els sensors de velocitat instal.lats a les carreteres, sancions de fins a 6.000 euros i sense possibilitat de descompte.

Tot i aquesta advertència, els Mossos d'Esquadra fan un balanç satisfactori de la situació del trànsit a l'Alt Urgell i Cerdanya durant aquest començament d'any, en què no hi ha hagut cap accident mortal. Albert Cela agraeix el bon comportament que estan mostrant els conductors de la zona.

El nou codi també comportarà diversos canvis pel que fa als motius de retirada del carnet per punts i a la durada dels cursos per recuperar aquests punts.

 

Mostrar formulari de contacte