Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Jussà celebrarà el dia 25 les Jornades de Desenvolupament Econòmic

El Pallars Jussà celebrarà el dia 25 les Jornades de Desenvolupament Econòmic

L'activitat comptarà amb els empresaris d'origen pallarès Josep González (PIMEC) i Carles Sumarroca

17/02/2012 16:34

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i els Ajuntaments de Tremp, La Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà organitzen dissabte vinent, dia 25, les segones Jornades de Desenvolupament Econòmic al Pallars Jussà. L'acte serà presidit per Josep González, president de la patronal PIMEC i originari de la població pallaresa de Llimiana. També intervindrà Esther Sánchez, directora del SOC.

L’objectiu és presentar les accions realitzades l’any 2011-2012 en el programa Treball a les 7 comarques i les experiències de col•laboració publico-privada pel desenvolupament econòmic. Entre els ponents es troben Francesc Ferrer de LabFerrer, Josep Capdella, consultor DCB i Jordi Paris, director de ConcActiva. A les jornades també hi intervindran entre altres, Josep Durany (president de la comunitat de Regants i Expectants de la Conca de Tremp) i Mireia Font explicaran algunes de les experiències que ja s’estan implementant en sectors com l’agricultura i el turisme.

Paral•lelament, el mateix dia 25 se celebrarà la 3a edició de la Trobada Empresarial del Pallars Jussà. En aquest acte hi participarà un altre empresari d'origen pallarès: Carles Sumarroca i Coixet, que com Josep González és nascut a Llimiana. Sumarroca és President de Bodegues Sumarroca i President d’Honor de Comsa-Emte.

Mostrar formulari de contacte