Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Jussà es prepara per a la creació del Parc Natural del Montsec

El Pallars Jussà es prepara per a la creació del Parc Natural del Montsec

Una delegació d’una quarantena d’empresaris, alcaldes i regidors dels diversos municipis han dut a terme recentment un intercanvi amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Ramat pasturant al Montsec (Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà)
Ramat pasturant al Montsec (Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà)
22/12/2015 14:30

El Consell Comarcal del Pallars Jussà està promovent accions d’intercanvi amb territoris que són Parc Natural amb l’objectiu de conèixer de primera mà quines són les implicacions de la futura creació del Parc Natural del Montsec. En el marc d’aquestes accions, una delegació d’una quarantena d’empresaris, alcaldes i regidors dels diversos municipis del Pallars Jussà han dut a terme recentment un intercanvi amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Els participants s'han trobat amb responsables del Parc Natural i de l’associació Turisme Garrotxa, que els han explicat l’èxit del seu model de gestió turística i la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible. Així mateix, han pogut visitar productors agroalimentaris i empresaris turístics.

Segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, “la visita ha permès veure l’impuls turístic que dóna a la zona comptar amb un parc natural, així com comprovar la compatibilitat del Parc amb l’agricultura i la ramaderia, especialment en una zona com el Montsec, que és espai d’interès natural”.

Less accions s’emmarquen en les iniciatives de desenvolupament local finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya dins el Projecte "Treball a les 7 comarques".

Mostrar formulari de contacte