Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El parc de Bombers voluntaris d'Alp torna a estar operatiu

El parc de Bombers voluntaris d'Alp torna a estar operatiu

Compromís per reformar l'equipament, que també dóna servei als municipis veïns
20/02/2015 12:34

El parc de Bombers voluntaris d'Alp (Cerdanya) torna a estar operatiu i atendre els urgències dels municipis més propers. En el cas del parc d'Alp, s'ha arribat al compromís de millorar les instal·lacions entre l'Ajuntament d'Alp i la resta de localitats veïnes com Das, Urús, Prats i Sansor i Fontanals de Cerdanya i la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments (DGPEIS). Està previst que les obres s'iniciïn en breu.

La reforma del parc d'Alp preveu pujar una planta per sobre les cotxeres (on s'ubicarà el menjador i un bany complet) així com també un sobreàtic que podrà utilitzar-se com a estança per dormir es cas que fos necessari. D'altra banda, la planta baixa, on actualment hi ha la zona del menjador, es reorganitzarà i millorarà l'espai dels vestidors.

El mes passat una vintena de Bombers Voluntaris d'Alp (Cerdanya) van presentar una carta al comandament central i a l'ajuntament anunciant-los que deixarien de prestar servei fins que no s'atenguessin les seves reivindicacions. Des de l'Associació de Bombers Voluntaris d'Alp es reclamaven les millores en les instal·lacions del parc, "mil cop promeses i mai acomplides", i una millora en el material que utilitzen.

Mostrar formulari de contacte