Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc de l'Alt Pirineu vol afavorir el desenvolupament turístic del territori

El Parc de l'Alt Pirineu vol afavorir el desenvolupament turístic del territori

Francesc Baltasar ha inaugurat aquest dijous un nou punt d’informació a Castellbò L'oficina ha atès 355 visitants en dos mesos
Castellbò - Punt d'informació Parc Natural
28/08/2008 14:31

El conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Francesc Baltasar, ha inaugurat aquest dijous al migdia el nou punt d’informació a Castellbò del Parc Natural de l’Alt Pirineu. L’espai d’atenció al públic, que ha atès en dos mesos 355 visitants, ha suposat una inversió de 60.000 euros provinents en bona part del pressupost de l’espai natural. La instal.lació, que ocupa una planta de les antigues escoles, disposa d’una recepció i una sala de reunions i d’exposicions.

En la seva visita a Castellbò, el conseller català s’ha mostrat satisfet pel bon funcionament del punt informatiu, i ha assegurat que la posada en marxa d’aquesta oficina “és una mostra més de la voluntat del Govern de la Generalitat per fer una política de parcs adient a la riquesa natural del país”. Baltasar ha subratllat el fet que “el manteniment de l’entorn i la biodiversitat implica, sens dubte, noves oportunitats amb el desenvolupament del turisme i la dinamització del territori”.

El pressupost del Parc Natural de l’Alt Pirineu ha estat enguany de 2,6 ME. Davant les crítiques que asseguren que els diners que es destinen a l’espai natural són insuficients, el conseller de Medi Ambient ha assenyalat que “sempre hi ha una diferència entre allò que volem fer i allò que podem fer, i les exigències econòmiques són habituals”. Malgrat tot, Baltasar s’ha compromès a dur a terme de forma progressiva tots els projectes i demandes del territori.

Mostrar formulari de contacte