Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Parc Natural de l'Alt Pirineu estrena punt d'informació a Sant Joan de l'Erm

El Parc Natural de l'Alt Pirineu estrena punt d'informació a Sant Joan de l'Erm

Des d'ara els visitants poden trobar un guia al refugi de la Basseta, principal punt d'entrada amb més 50.000 visitants anuals El parc organitza el concurs 'Colors de tardor' per divulgar l'espectacle cromàtic dels boscos de la zona
Sant Joan de l'Erm - Refugi La Basseta
23/10/2014 18:10

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha estrenat, aquest mes, un nou Punt d’Informació al refugi de la Basseta, a Sant Joan de l’Erm. L’obertura d’aquest nou espai, que es preveu que tanqui la temporada després de les vacances de Nadal, ha estat possible gràcies al finançament atorgat pel Departament d’Agricultura de la Generalitat.

Sant Joan de l’Erm és, de fet, el principal punt d’entrada de visitants de tot l’espai natural, amb més de 50.000 per any. Tanmateix, fins ara no disposava d'un punt permanent d'informació. Aquesta actuació ha permès contractar com a informador a un guia interpretador de la zona, acreditat pel Parc l’any 2013.

D'altra banda, aquests primers mesos de funcionament es podran emprar com a prova pilot perquè, si les possibilitats de finançament ho permeten, el punt d’informació pugui funcionar durant més temps en el futur, i en un període més ajustat als màxims d’afluència de visitants. Per a més detalls sobre els horaris d’obertura, es pot trucar al refugi de la Basseta (973 29 80 15).

Concurs fotogràfic

D'altra banda, el Parc Natural de l'Alt Pirineu acaba de posar en marxa el concurs fotogràfic d'Instagram 'Colors de tardor'. Per segon any, es vol portenciar la zona com un dels millors indrets de Catalunya per observar l'espectacle cromàtic dels boscos en aquesta època. Per això, es convoca un certamen amb el qual els aficionats a la fotografia poden retratar el parc i guanyar premis.

Per participar al concurs cal ser seguidor del compte d'Instagram @pnaltpirineu. Seran vàlides les fotografies realitzades a l’àmbit del Parc Natural que incloguin les etiquetes #colorsdetardor i #pnaltpirineu i que hagin estat penjades entre el 7 d’octubre i el 23 de novembre de 2014. Per a més informació es pot consultar les bases a la pàgina web del PNAP.

Mostrar formulari de contacte