Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Partit Popular podria obrir una seu a l'Alt Pirineu

El Partit Popular podria obrir una seu a l'Alt Pirineu

La direcció del partit ha pressupostat dues oficines presencials i ha obert un punt informatiu per als regidors El comitè del PPC a Lleida decidirà l’ubicació dels nous serveis

Visita de Jordi Cornet (PP)
Visita de Jordi Cornet (PP)
08/09/2008 18:35

El secretari general del Partit Popular de Catalunya, Jordi Cornet, acompanyat per la presidenta del PP de Lleida, Maria José Horcajada, ha visitat avui la comarca de l’Alt Urgell, després d’un periple de reunions i actes públics per l’Alt Pirineu. Cornet, que aquest cap de setmana s’ha reunit amb militants del Pallars Jussà, del Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Val d’Aran, ha reiterat la voluntat del grup popular de crear dues noves seus físiques a Lleida, una de les quals s’especula que pugui ubicar-se al Pirineu.

El polític del PPC ha manifestat davant d’un grup d’afiliats de la comarca alturgellenca que l’objectiu de les noves seus seria “donar suport a la tasca dels militants a la demarcació de Lleida”. En aquest mateix sentit, Cornet ha anunciat la creació de l’oficina del regidor, on s’atendrà de forma presencial o online les inquietuds dels representants polítics del territori.

Les noves seus ja estan pressupostades. El comitè executiu del PPC a la demarcació decidirà ara on se situen les oficines territorials del partit.

El secretari general del PPC també ha subratllat en el seu discurs polític que cal treballar per solucionar els problemes de la ciutadania, “ja sigui amb més inversions, o més infraestructures, a través d’al.legacions i d’una manera directa”. Les reunions amb la direcció popular volen repetir-se de forma periòdica.

Mostrar formulari de contacte