Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pas de la Vuelta Ciclista afectarà la circulació a l'Alt Urgell

El pas de la Vuelta Ciclista afectarà la circulació a l'Alt Urgell

Els Mossos d’Esquadra del Pirineu i Ponent desplegaran 111 efectius per garantir el desenvolupament de la cursa amb seguretat. El Servei Català de Trànsit demana que s’adeqüi la mobilitat als horaris del pas de la prova esportiva
03/09/2015 09:50

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest dijous, amb motiu del pas de la dotzena etapa de la 70a edició de la de la Vuelta Ciclista a España per la demarcació de Lleida, hi haurà afectacions a la circulació de diverses carreteres entre Andorra i Lleida.

La cursa, amb un recorregut de 173 km, provocarà la restricció dinàmica de vies principals de la xarxa viària, com és el cas de l’N-145 a la Seu d’Urgell, l'N-260, fins a Adrall, la C-14 a Organyà, la C-13 a Camarasa i la C-12 a Balaguer, a més d’altres vies locals com l’L-551, la C-1412bz, l’LV-9123 i l’LV-9047. El rutòmetre de l’etapa, que transcorrerà entre les 12.00 h i les 17.30 h aproximadament, es pot consultar al web oficial de l’esdeveniment: http://www.lavuelta.com/la-vuelta/2015/es/etapa-12.html

Per tal de garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment esportiu i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària, els Mossos d’Esquadra de les regions policials del Pirineu i Ponent desplegaran un total de 111 efectius. Concretament 82 patrulles establiran 61 punts de talls estàtics en cruïlles i 29 efectius donaran suport al dispositiu dinàmic d’acompanyament de la cursa. Agents dels Mossos d’Esquadra també donaran suport a l’operatiu policial per a l’arribada de la prova esportiva a la ciutat de Lleida.

Consells i informació per als conductors

El Servei Català de Trànsit alerta aquest esdeveniment esportiu pot dificultar el trànsit ordinari de part de la xarxa viària i, per això, demana que s’adeqüi la mobilitat als horaris del pas d’aquesta prova esportiva. A més, durant el recorregut de la cursa es preveu que hi hagi retencions puntuals a les vies de la xarxa viària que connecten amb els trams restringits pel pas de la Vuelta.

Es recomana als conductors que evitin circular i planificar desplaçaments per les vies i trams de la xarxa viària de Lleida que estaran restringits pel pas de la Vuelta. A més, convé recordar que en tot moment cal respectar i seguir les indicacions dels agents dels Mossos d’Esquadra operatius.

També es demana als usuaris que abans de circular per la xarxa viària consultin les afectacions viàries derivades de la celebració d’aquesta prova esportiva estatal a través del web d'incidències viàries de l'SCT (http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm), el compte de Twitter @transit, les cròniques radiofòniques i televisives sobre l’estat del trànsit i/o el telèfon d’informació ciutadana: 012.

Mostrar formulari de contacte