Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El passaport dels museus d'Andorra es posa en funcionament al juliol

El passaport dels museus d'Andorra es posa en funcionament al juliol

29/06/2011 10:20

Des del departament de Patrimoni Cultural d'Andorra s'ha informat que a partir d'aquest divendres es posarà en funcionament un passaport dels museus d’Andorra amb l’objectiu de promoure i difondre totes les infraestructures culturals que s’agrupen sota la denominació de museus i que s’estenen per tota la geografia del Principat, sigui quina sigui la forma de gestió (Govern, comuns, parapúblics i privats).

D’aquesta manera, totes les infraestructures museològiques exerciran de reclam les unes amb les altres per tal de fer-ne més difusió. Aquest passaport o tiquet de museus permetrà al públic (nacional i estranger) accedir a tots els museus d’Andorra a un preu reduït: 12 € (individual), 10 € (de 2 a 6 persones), 8 € (més de 7 persones) i gratuït per als menors de 12 anys.

El passaport té una vigència d’un any a partir de la data de venda i es pot adquirir durant tot l’any a tots els museus i a totes les oficines de turisme. Va acompanyat d’un document amb tota la informació pràctica dels museus, les infraestructures culturals i els itineraris que es dóna al visitants en el moment de la compra.

La imatge d’aquest passaport harmonitza amb la senyalització cultural dels museus i els monuments del país i amb un rètol que s’ha instal·lat recentment a la frontera espanyola, que convida a tothom qui accedeix al país per aquesta frontera a visitar-los.

Els museus i infraestructures que inclou la iniciativa són els següents: El Museu de la Moto (Caselles, Canillo), el Museu Nacional de l’Automòbil (Encamp), Casa Cristo (Encamp), el Museu d’Art Sacre (Encamp), el MW Museu de l’Electricitat (Encamp), la Mola i la Serradora de Cal Pal (La Cortinada, Ordino), el Centre de Natura de la Cortinada (La Cortinada, Ordino), el Museu Casa d’Areny-Plandolit (Ordino), el Museu Postal (Ordino), el Museu de la Miniatura (Ordino), el Centre d’Interpretació Andorra Romànica (Pal, La Massana), el Museu Casa Rull (Sispony, La Massana), la Farga Rossell Centre d’Interpretació del Ferro (La Massana), el Museu del Còmic (La Massana), el Museu del Perfum (Escaldes-Engordany), el CAEE (Escaldes-Engordany), el Centre d’Interpretació de l’Aigua i del Madriu (Escaldes-Engordany) i el Museu del Tabac (Sant Julià de Lòria). En aquesta
iniciativa també hi participa Andorra Turisme SAU.

Mostrar formulari de contacte