Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Picot estrena espai propi a RàdioSeu

El Picot estrena espai propi a RàdioSeu

Els usuaris del club social faran una entrevista cada mes a un personatge conegut. La primera és aquest migdia amb Pepi Boronat El servei cerca la integració de persones amb trastorns mentals

12/03/2012 10:48

RàdioSeu estrena aquest dilluns a les 12 del migdia un nou espai que té com a protagonista el Club Social El Picot, el servei que cerca la integració de persones amb trastorns mentals. Els usuaris faran un cop al mes una entrevista a un personatge conegut de la comarca.

La primera conversa serà amb la cap de colla dels Geganters i Grallers de la Seu, Pepi Boronat. El mes vinent hi participarà l'exconseller de Governació de la Generalitat i exalcalde de la Seu, Jordi Ausàs.

El Picot és una entitat de suport social adreçada a persones d'entre 18 i 65 anys. Els seus objectius són potenciar vincles de relació social, motivar, millorar el sentiment de pertinença i reduir els estigmes relacionats amb la salut mental. A banda d'aquesta nova iniciativa, el club també organitza activitats culturals, artístiques, lúdiques i esportives.

El servei té el suport del Consorci d'Atenció a les Persones i el Departament de Benestar i Família de la Generalitat. El seu horari habitual és de dilluns a divendres al matí i algunes tardes dels caps de setmana, en funció de les activitats organitzades.

La iniciativa es duu a terme a través d'Intress, una entitat privada sense afany de lucre que es va crear l'any 1984 i que va ser declarada d'Utilitat Pública l'any 2004.

  • El Picot
    El Picot
  • RàdioSeu
    RàdioSeu

Mostrar formulari de contacte