Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu s'adjudica l'Enducros Off-Road Parc La Clua

El pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu s'adjudica l'Enducros Off-Road Parc La Clua

El podi de la cursa, organitzada pel Moto Club Segre, l'han completat Gerard Salavedra i Alfred Camps El circuit se situa al terme municipal de Bassella i a la vora del pantà de Rialb

Off-Road La Clua
Off-Road La Clua
13/10/2011 10:33

El pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu (KTM) s’ha adjudicat la primera edició de l'Enducros Off-Road Parc La Clua, una cursa organitzada pel Moto Club Segre. La segona posició de la prova, que s'ha celebrat aquest dimecres, 12 d'octubre, ha estat per Gerard Salavedra, mentre que el tercer lloc l'ha ocupat Alfred Camps.

La cursa s’ha disputat en un circuit  de 5.000 metres de terreny arenós, al costat del pantà de Rialb, ideal per als aficionats a la moto, amb salts, desnivells i zones endureres. En total han pres part en la competició quinze participants, la majoria dels quals eren pilots del club organitzador.

Després de l'entrenament i el reconeixement del recorregut, s'han realitzat tres rondes classificatòries. A la cursa final, no hi ha hagut cap sorpresa i s'ha imposat el pilot alturgellenc, que ja havia demostrat la seva superioritat.

Un circuit ideal per a la pràctica de l'enduro

L'Off-Road Parc La Clua està situat al costat del poble de la Clua, al terme municipal de Bassella i a la vora l'embassament de Rialb. Per aquesta particular situació, el nou traçat gestionat pel Moto Club Segre només es pot utilitzar entre els mesos d'agost i desembre, depenent de l'espai practicable que deixa l'embassament.

El circuit, que és perfecte per a entrenaments, s'ha pogut dur a terme gràcies a la tasca del Moto Club Segre i als permisos concedits per la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, propietària dels terrenys, a més de Medi Ambient.

Mostrar formulari de contacte