Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El pla JussàEducació proposa més de 170 activitats per a l'alumnat de 17 centres educatius

El pla JussàEducació proposa més de 170 activitats per a l'alumnat de 17 centres educatius

Entre les novetats hi ha MathPallars, que ofereix recursos formatius de suport a professors de matemàtiques. Un total de 40 institucions i organitzacions s'han implicat en aquesta eina didàctica
Pla JussàEducació
25/11/2019 18:45

El Pla JussàEducació, en la seva 18a edició, proposa més de 170 activitats per tot l'alumnat de la comarca, repartit entre 17 centres educatius.

Aquest curs destaquen com a novetats el projecte MathPallars, que ofereix recursos educatius, formació i una exposició com a suport al professorat per a l'ensenyament de les matemàtiques; el Mercat de Tecnologia dels Pallars, que mostrarà projectes de tecnologia i ciències de l'alumnat dels centres dels Pallars, o la participació en la Mobile Week Catalunya a través de Programem al Pirineu. Aquest Pla és una eina didàctica de suport als centres educatius i a l'alumnat que connecta l'escola, l'aprenentatge i el territori, en la que hi col·laboren 40 institucions i organitzacions del territori.

JussàEducació manté l'àmplia oferta d'activitats de coneixement de la comarca a través de visites als museus, equipaments i viles i conjunts arquitectònics; i els projectes d'emprenedoria, llengua, i recerca. Aquesta eina va començar l'any 2002 tot oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius, promogut pel Servei Educatiu dels Pallars, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Servei de Català del Pallars Jussà.

L'acte de presentació del Pla tindrà lloc aquest dimarts a l'Epicentre de Tremp i comptarà amb la conferència inaugural 'Mur i la pintura romànica des del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)', a càrrec de Gemma Ylla-Català i Esther Fuertes.

Mostrar formulari de contacte