Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El poble pallarès de Vilamitjana convertirà les antigues escoles en equipaments pels veïns

El poble pallarès de Vilamitjana convertirà les antigues escoles en equipaments pels veïns

06/08/2009 17:27

Les antigues escoles del nucli pallarès de Vilamitjana, al terme municipal de Tremp, es convertiran en un equipament social per als veïns, gràcies a una subvenció del PUOSC de 97.000 euros. Aquest espai va deixar de tenir ús educatiu fa més de trenta anys, i un cop remodelat es convertirà en un equipament amb una planta baixa d’uns 300 m2 amb un ampli pati exterior. Es preveu que les obres s’iniciïn al setembre.

A més de la reconversió de les antigues escoles, amb el finançament del PUOSC també es pavimentarà i enjardinarà el carrer del Castell, amb un ajut de 30.000 euros; s’enllumenarà el carrer Antoni Vicente, actuació que rebrà un ajut de 10.000 euros, i es faran obres a la seu municipal, amb un ajut de 46.000 euros.

Catalunya compta amb 58 Entitats Municipals Descentralitzades (EMD), que normalment es corresponen amb antics municipis. La majoria, 43, són a l’Alt Pirineu i Aran, com a resultat de la fusió d'ajuntaments que hi va haver anys enrere, especialment a les acaballes del franquisme. Vilamitjana és una de les EMD més grans.

Mostrar formulari de contacte