Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi 'Vila Europea de l'Esport 2012'

El Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi 'Vila Europea de l'Esport 2012'

03/11/2011 22:38

El Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi Vila Europea de l'Esport 2012 per la seva "excel·lent gestió en matèria esportiva". És una de les 16 localitats escollides a tota Europa per ACES (Asociación de Capitales Europeas del Deporte), per a la categoria de municipis de menys de 25.000 habitants. Aquest guardó arriba després de la visita, el passat dia 25 d'octubre, del Comitè d'Avaluació de les candidatures. Albert Alins, alcalde de el Pont de Suert, manifesta que aquest guardó ''és el reconeixement a la trajectòria de el Pont de Suert en l'organització d'esdeveniments esportius''.

Alins indica que el Pont de Suert és "un exemple de participació esportiva gràcies a la implicació i lideratge dels clubs i entitats, que configuren un gran projecte de gestió per a la promoció de l'esport, que inclou una gran varietat de modalitats esportives, esdeveniments i equipaments".

Amb aquest reconeixement el Pont de Suert entrarà a formar part d'una xarxa de ciutats europees que organitzen esdeveniments esportius d'àmbit superior al nacional. L'entrega de la bandera acreditativa tindrà lloc el proper 30 de novembre, a Brussel·les, a la seu de l'Europarlament.

Premi 'Vila Europea de l'Esport'

El premi Vila Europea de l'Esport és un reconeixement atorgat per l'Associació de Capitals Europees de l'Esport (ACES) als municipis de menys de 25.000 habitants que duen a terme una política esportiva local de qualitat, desenvolupen infraestructures i models de gestió que afavoreixen la pràctica esportiva i duen a terme una política esportiva local basada en el concepte de l'esport como a instrument d'integració i millora de la qualitat de vida.

El premi suposa un reconeixement important a nivell europeu i no té cap implicació econòmica.

Felicitació de la Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha expressat la seva satisfacció pel fet que el Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi ''Vila Europea de l'Esport 2012'', que atorga l'Associació de Ciutats Esportives d'Europa.

El president s'ha posat en contacte amb l'alcalde del Pont de Suert, Albert Alins, per traslladar-li l'enhorabona per aquest reconeixement "que valora el compromís ètic i social que demostra la capital de l'Alta Ribagorça amb la promoció de l'esport com a factor de vinculació entre el benestar de les persones, la millora de la qualitat de vida i la integració de la societat".