Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PP vol contribuir a una ciutat millor amb vuit propòsits efectius

El PP vol contribuir a una ciutat millor amb vuit propòsits efectius

Pere Chica esmenta mesures com ara una oficina comercial, potenciar el polígon industrial i un hospital nou. A l'acte central de la formació també hi han pres part Alberto Fernández Díaz i Marisa Xandri

Acte central del PP per a les eleccions municipals de la Seu
Acte central del PP per a les eleccions municipals de la Seu
24/05/2019 08:55

El Partit Popular es proposa contribuir a “una ciutat millor” amb vuit propòsits concrets que ajudin a assolir un novè objectiu, el de generar llocs de treball a la Seu. El programa l’ha presentat el cap de llista de la formació, Pere Chica, a l’acte central celebrat aquest dijous a la Sala de la Immaculada, en el qual també hi han pres part el fins ara portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i la presidenta provincial del partit a Lleida, Marisa Xandri.

Entre les vuit mesures que el PP considera claus i “racionals”, Pere Chica esmenta que les consultes d’especialistes al CAP siguin setmanals, crear una oficina comercial per a la captació del turisme, crear un departament de col·laboració amb el Govern d’Andorra per als treballadors fronterers, o bé ampliar l’horari d’obertura de la Biblioteca Sant Agustí perquè funcioni de dilluns a dissabte matí i tarda, incloent els diumenges en època d’exàmens.

Al segon bloc del programa, el grup popular vol instar la societat municipal HIULS a “prendre les mesures per obtenir una cartera d’habitatges de lloguer social, com també que l’ajuntament faci un estudi per realitzar “un polígon industrial de debò”, que Chica creu que passa per “la instal·lació d’indústries agroalimentàries per operar sota la marca Pirineus”. Finalment, el PP aposta per construir a la Seu un hospital comarcal de nova planta, perquè creu que aquesta obra alliberaria espai a l’actual edifici hospitalari, que es dedicaria plenament a residència per a gent gran.

En la seva intervenció, Alberto Fernández Díaz va dir que “és molt fàcil presentar la candidatura del PP a la Seu perquè és molt arrelada als problemes reals”. El regidor i exdiputat barceloní vol reivindicar que “a les eleccions municipals es voten unes sigles, però sobretot un programa i una persona”, i creu que “Pere Chica és una magnífica persona i sobretot un magnífic candidat”.

Marisa Xandri espera que el cap de llista “recuperi el regidor que el PP va perdre a la Seu”. Xandri creu que el programa presentat per Chica “és treballat, perquè és una persona que sap de què parla, té ganes de formar part de la nova corporació local i presenta punts viables”.

L’alcaldable, d’altra banda, ha reiterat l’objectiu d’impulsar una auditoria de l’ajuntament, perquè dubta de la reducció de deute que s’ha dut a terme els darrers anys.

Mostrar formulari de contacte