Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El president d'Special Olympics Catalunya elogia la tasca feta des de la Seu

El president d'Special Olympics Catalunya elogia la tasca feta des de la Seu

Jordi Durá ha exposat els valors de la integració de persones amb discapacitat intel·lectual a través de l'esport L'associació destaca la importància de patrocinadors i voluntaris per fer possible l'activitat

Special Olympics - Jordi Durá a la Seu
Special Olympics - Jordi Durá a la Seu
16/01/2015 17:33

El president d'Special Olympics Catalunya, Jordi Durá, valora positivament la tasca que es du a terme des de la Seu d'Urgell per a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l'esport. Durá ha ofert aquest dijous una conferència a la Sala de la Immaculada, en el marc dels actes de la Germandat de Sant Sebastià.

El responsable dels Special Olympics va defensar el valor afegit que aporta, tant als usuaris com a la societat, la pràctica d'esports adaptats a aquest col·lectiu. Sobre aquest punt, Durá va agrair especialment el paper que hi juguen els patrocinadors i els voluntaris. I va posar d'exemple el fet que en la darrera edició dels jocs, a Calella, van haver de tancar el llistat de voluntaris atès que van rebre més sol·licituds de les necessàries. Un fet que considera extraordinari i que, en un context difícil com l'actual, veu com un dels millors valors actuals de la societat catalana.

Pel que fa a aquesta recent edició, Jordi Durá va elogiar la participació activa i els bons resultats que van obtenir els representants del Taller Claror. També va destacar la tasca d'aquest centre i del Sedis Bàsquet amb l'existència del Sedis Airam, que actualment compta amb dos equips i més de vint jugadors.

L'acte va ser introduït pel president de la Penya Barcelonista Urgellenca, Pere Mentruit, que va agrair la presència de Durá a la Seu.

Mostrar formulari de contacte