Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte Boscos de Muntanya celebrarà els cinc anys de presència al Pirineu català

El projecte Boscos de Muntanya celebrarà els cinc anys de presència al Pirineu català

El dia 13 faran una jornada de divulgació i un homenatge als picadors a Montenartró Enguany s'ha fet per primera vegada treballs a Meranges i en properes edicions s'hi podria incorporar l'Alt Urgell

Boscos de Muntanya - Voluntaris
Boscos de Muntanya - Voluntaris
04/08/2011 09:29

El Projecte Boscos de Muntanya-Berwaldprojekt celebrarà el segon cap de setmana d’agost el seus 5 anys d'activitat a Catalunya. Durant aquest temps centenars de persones de totes les edats, procedències i professions han tingut l’oportunitat de conèixer les feines forestals i la importància que tenen els boscos per a la societat.

L’acte se celebrarà dissabte vinent, dia 13, a Montenartró. La jornada començarà amb la rebuda dels assistents al poble de Roní i durant el matí es participarà en diversos treballs al bosc. També es farà un cafè tertúlia per homenatjar els “picadors” o professionals del bosc.

Enguany, el projecte Boscos de Muntanya ha fet per primera vegada una de les seves activitats a la Cerdanya, amb millores al bosc i la restauració d'un torrent a Meranges. El cap del projecte, Andreu González, ha declarat recentment a RàdioSeu que en properes edicions no descarten ampliar l'activitat també a l'Alt Urgell.

Boscos de Muntanya és part de la Fundació BergwaldProjekt, amb 25 anys d’experiència acostant les persones als boscos mitjançant el voluntariat, sobretot a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucranïa. Compta amb el suport d’ajuntaments, tècnics i enginyers forestals del territori.

Mostrar formulari de contacte