Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte Boscos de Muntanya millora el barranc de Port Ainé

El projecte Boscos de Muntanya millora el barranc de Port Ainé

Durant tres setmanes, una seixantena de voluntaris col·laboren també en l'elaboració d'un cens de gall fer i en aclarides al bosc
10/08/2015 11:25

La novena edició de Boscos de Muntanya treballa en tres projectes al Pallars Sobirà: la millora del barranc de Port Ainé, un cens de gall fer i diverses aclarides de bosc. Durant tres setmanes, una seixantena de voluntaris treballen de manera desinteressada en aquests projectes, relacionats amb tasques forestals.

El responsable del Projecte Boscos de Muntanya, Andreu González, ha explicat a l'ACN que les estades de voluntariat que organitzen són per acostar la gent al bosc "fent feines forestals útils pel territori". També ha afegit que la millor manera per a assolir aquest propòsit és endinsar les persones al bosc. En la proposta hi poden participar persones d'entre 18 i 89 anys.

Entre els voluntaris hi ha gent relacionada amb el món forestal i altres que és el primer contacte que tenen amb el bosc i pertanyen a sectors professionals molt allunyats de la gestió forestal. Tots ells coincideixen en destacar que els agrada veure el resultat de les tasques que fan i com ajuden a la millora del bosc i el paisatge.

Mostrar formulari de contacte