Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte educatiu 'Fem escola' ofereix 45 activitats a les escoles i instituts del Pallars Sobirà

El projecte educatiu 'Fem escola' ofereix 45 activitats a les escoles i instituts del Pallars Sobirà

05/09/2011 17:35

El projecte educatiu 'Fem escola' ofereix per al curs escolar 2011-2012 un total de 45 activitats a les escoles i instituts del Pallars Sobirà. Deu entitats de la comarca proposen iniciatives relacionades amb el territori. Enguany, per primera vegada, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha fet una tasca de coordinació per presentar l'oferta disponible. D'aquesta manera, es facilita als centres l'elecció de les activitats. La majoria de les propostes són gratuïtes, tot i que en algun cas cal pagar el transport.

Entre les entitats que participen en el projecte ''Fem escola'' hi ha el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, CX Món Pirineu, els Mossos d'Esquadra, l'empresa mOntanyanes, el Centre d'Estudis Avançats de Blanes, l'Associació Obrador Xisqueta, el Camp d'Aprenentatge Valls d'Àneu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

De l'oferta formativa en destaca l'astronomia al planetari, la natura al laboratori, l'aigua com a recurs vital, els pastors de la Vall d'Àssua, horts escolars, un taller sobre compostatge, un taller de recerca de feina, xerrades sobre situacions de risc per als joves o sobre drogues o tallers sobre els estanys d'alta muntanya, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte