Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Projecte Lliures atorga un ajut a la Xarxa de Suport Mutu de l'Ateneu Alt Urgell

El Projecte Lliures atorga un ajut a la Xarxa de Suport Mutu de l'Ateneu Alt Urgell

La iniciativa urgellenca, que rebrà 16.000 euros, ha estat una de les vuit propostes triades a Catalunya per lluitar contra la pobresa i l'exclusió social. La convocatòria l'han promogut Òmnium Cultural, ECAS i Coop57

Projecte Xarxa de Suport Mutu de l'Ateneu Alt Urgell
Projecte Xarxa de Suport Mutu de l'Ateneu Alt Urgell
27/06/2024 14:30

El Projecte Lliures, una iniciativa d'Òmnium Cultural, ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) i Coop57, atorgarà un ajut per a la millora de la infraestructura destinada a la Xarxa de Suport Mutu de l'Associació Cultural Ateneu Popular de l'Alt Urgell. El pressupost total de la subvenció serà de 16.000 euros.

Es tracta d'una de les vuit propostes triades a Catalunya, de les 75 que s'havien presentat a la convocatòria pública. La voluntat final dels diners, recaptats gràcies a les aportacions de la societat civil, és lluitar contra la pobresa i l'exclusió social.

La resta de projectes triats han estat "Teixint comunitat" (16.200 euros), del Casal Popular La Turba (Valls); "Xarxes de Suport Mutu de l’Alt Empordà" (3.400 euros), de l’Associació de Suport Veïnal Empordanès (Alt Empordà); "Biblioteca del Montseny" (20.000 euros), de l’Associació de Veïns del Pla del Remei (Vic); "Repoblem" (20.000 euros), de Al Centro La Vida, La Boqueria Taller i Obrint Portes SCCL (Palau d’Anglesola); "Estructures populars productives", de l’Associació per a la Promoció de la Cooperació de Vilamajor (Alt Mogent); "Escoleta Maad Yad F Yad" (20.000 euros) (Terrassa) i "Rocaus 3" (5.020 euros), de l’Ateneu Popular Rocaus (Sallent).

Acte públic a Barcelona

L'acte públic per celebrar el llançament dels nous projectes solidaris tindrà lloc el 2 de juliol a partir de les 19 h al Centre Artesà Tradicionarius (Travessia de Sant Antoni, 6, Gràcia, Barcelona). S'hi presentaran les iniciatives seleccionades i es farà la gravació en directe del pòdcast “Com dir-t’ho”, de l’Escola Guillem Agulló. El programa comptarà amb la participació del periodista David Fernàndez. 

Per a arrodonir el vespre, s’oferirà un aperitiu gratuït per a tots els assistents i es podran visitar les paradetes de la trentena de projectes d’edicions anteriors, on es podrà conèixer més sobre la seva tasca i adquirir els seus productes. L’accés a l’acte és gratuït, però es recomana la inscripció prèvia a través d'un formulari a Internet.

Mostrar formulari de contacte