Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte 'Nascuts per llegir' d'Andorra presenta nous materials de promoció de la lectura

El projecte 'Nascuts per llegir' d'Andorra presenta nous materials de promoció de la lectura

11/07/2011 10:38

Des de l’any 2007, en què es va encetar el projecte Nascuts per llegir al Principat d’Andorra, tots els infants nascuts a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell reben un regal de benvinguda al món de la lectura. Des de l’inici del
programa fins al mes de juny del 2011, s’han repartit 3.145 lots de regal de 'Nascuts per llegir'.

Actualment, el projecte compta amb 209 famílies inscrites al programa que reben informació regularment de les activitats que s’organitzen a la Xarxa de biblioteques d’Andorra adreçades als infants de 0 a 3 anys i les seves famílies.

Des de l’11 de juliol, s’inclourà al lot de benvinguda que es dóna a totes les famílies la documentació per inscriure’s al projecte, la llista de les  biblioteques d’Andorra i, a més, un nou tríptic informatiu sobre el programa amb l’Àlbum del Petit Lector. Aquest àlbum substitueix el llibre de banyera  que hi havia fins ara i que, des d’avui, es podrà recollir a la biblioteca en inscriure’s.

L’Àlbum del Petit Lector consisteix en un llibret il·lustrat on les famílies poden recollir l’experiència que té el seu nadó amb la lectura: quan és el millor moment per compartir un llibre, quins llibres agraden més, quins desperten emocions, quina és la postura preferida de l’infant per a la lectura, etc.

Per obtenir mostres de l’Àlbum i del tríptic, cal adreçar-se a la Biblioteca Pública del Govern de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques (Prada
Casadet).

Mostrar formulari de contacte