Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte 'Nosaltres Empresàries' arriba a l'Alt Urgell

El projecte 'Nosaltres Empresàries' arriba a l'Alt Urgell

El departament de Treball de la Generalitat donarà suport a les dones emprenedores Les propostes es poden fer arribar al Consell Comarcal fins al dia 10 d’octubre

Nova senyalització del comerç de la Seu
Nova senyalització del comerç de la Seu
16/09/2008 18:59

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell s’encarregarà de centralitzar les gestions del programa “Nosaltres Empresàries”, impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquesta proposta és una iniciativa de suport a les dones que, de manera individual o col•lectiva, tenen un projecte empresarial amb menys de tres anys i amb potencial i voluntat de creixement.

Totes aquelles persones interessades poden adreçar-se a les àrees de Promoció Econòmica i d’Igualtat de l’ens alturgellenc. El termini per presentar les propostes finalitza el 10 d’octubre.

Un cop seleccionats els participants que prendran part en el programa, se’ls oferirà formació específica en habilitats emprenedores, suport individualitzat a través d’un “coach”, assessorament d’una empresària amb experiència i espais per facilitar l’intercanvi entre emprenedores i persones inversores.

Des del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, s’aposta pel foment i l’emprenedoria femenina a través del projecte “Nosaltres Empresàries”, que forma part alhora del Programa ANEM (Assessorament de Noves Emprenedores), que desenvolupa la Direcció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses.

Mostrar formulari de contacte