Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés d'Oliana demana més neteja i manteniment dels carrers

El PSC-Progrés d'Oliana demana més neteja i manteniment dels carrers

L'oposició creu que s'està incomplint el compromís de millorar la imatge de la vila El grup socialista lamenta la no adquisició de l'antiga caserna

Oliana
Oliana
21/03/2012 10:44

El grup del PSC-Progrés a l'Ajuntament d'Oliana ha demanat que es millori la neteja del nucli urbà. L'oposició considera que "l'actual equip de govern no ha complert la promesa electoral de potenciar la neteja dels carrers", els quals consideren que actualment estan "bruts i deixats".

El PSC-Progrés fa aquestes valoracions en un butlletí informatiu que ha distribuït a les llars. En el document, també s'hi lamenta que finalment es deixi en punt mort l'adquisició de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, a l'entrada nord del poble, per motius econòmics. El grup socialista creu que "s'ha perdut una bona ocasió" per a destinar l'edifici abandonat a usos locals.

En el butlletí, Progrés d'Oliana aprofita per reivindicar la construcció, durant el darrer mandat, del nou dipòsit d'aigua de més de 2.000 metres cúbics i una xarxa d'aigua connectada al dipòsit distribuïdor de la Serra del Cases. El cost total de l'obra va ser de 900.000 euros, finançats per la Generalitat i altres administracions, cosa que va permetre que l'aportació de l'ajuntament d'Oliana fos de només 90.000 euros.

Els socialistes hi afegeixen que "el centre de rehabilitació va suposar una millora molt important per tota la comarca amb una inversió de 350.000 euros finançats també per diverses administracions, però amb un cost zero per a l'ajuntament d'Oliana".

Mostrar formulari de contacte