Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia ensenya seguretat a internet per a usuaris del Taller Claror

El Punt Òmnia ensenya seguretat a internet per a usuaris del Taller Claror

La sessió informativa ha incidit en l'ús de Facebook i correu, el risc de virus i el control de les webcams El centre urgellenc disposa de material específic per apropar les TIC als discapacitats
Punt Òmnia - Taller Claror
12/01/2012 16:15

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell i els Mossos d'Esquadra han realitzat aquesta setmana una xerrada sobre seguretat a internet adreçada a usuaris del Taller Claror. Aquesta activitat se suma a les diverses accions del centre per a persones amb discapacitat, amb l'objectiu d'integrar-les també en el món de les noves tecnologies.

La tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu, Anna Vives, considera que “el Punt Òmnia desenvolupa una gran tasca en aquest àmbit" ja que "fa temps que treballem amb el Taller Claror, entre d’altres col·lectius”. Vives considera que cal conscienciar aquest col.lectiu dels riscos de la xarxa.

El contingut incideix en la seguretat de les xarxes socials (Facebook) o bé el correu electrònic. Els participants han rebut informació de com protegir les seves contrasenyes, com evitar l'entrada de virus, informació sobre les descàrregues de vídeos i música i, sobretot, l'ús de la webcam.

La Seu té un dels dos punts Òmnia de tot Catalunya premiats amb una dotació de material per a facilitar l’accessibilitat a les TIC. Elements com el teclat adaptat i la pantalla tàctil han facilitat que persones amb dificultats motrius i de visió poguessin ser usuàries de les noves tecnologies. A tot plegat s'hi afegeix el treball d'Esther Collado, que, ha recordat Anna Vives, recentment ha estat guardonada entre les millors dinamitzadores de telecentres a nivell mundial.

Mostrar formulari de contacte