Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ofereix cinc tallers gratuïts de competències digitals per aquesta tardor

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ofereix cinc tallers gratuïts de competències digitals per aquesta tardor

Les inscripcions es poden formalitzar en línia el 12 i 13 de setembre, a partir de les nou del matí, o de forma presencial el 7 de setembre, demanant cita prèvia

05/09/2023 12:55

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix novament aquesta tardor la possibilitat de prendre part en cinc tallers de competències digitals totalment gratuïts, que començaran a partir del 25 de setembre. Les inscripcions s’han de formalitzar en línia el 12 i 13 de setembre, a partir de les 9 del matí, o bé de forma presencial el dijous 7 de setembre, demanant cita prèvia al telèfon 973 35 00 10 (extensió 8017).

El primer dels tallers que s'ofereix és 'Mou-te pel mòbil: aprendre a fer anar el telèfon intel·ligent (smartphone)'. Caldrà portar el telèfon mòbil personal al curs, que es farà els dilluns, de 16 a 17.30 h. Un altra possibilitat de formar-se en les noves tecnologies serà amb el taller 'Fotografia digital: aprendre a fer fotos amb el mòbil, càmera o tauleta, i aprendre a descarregar-les'. Novament serà necessari dur el telèfon personal, la càmera o una tauleta. En aquest cas, el curs està previst els dimarts, de 15.30 a 17 h.

El programa formatiu inclou també 'Calendaris: aprendre a crear un calendari 2024 personalitzat', els dimecres de 10 a 11 h; 'Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment', els dimecres de 16 a 17.30 h, i 'Tauletes: aprendre a fer anar una ‘tablet’ i treure’n el màxim rendiment', els divendres de 16 a 17.30 h.

Només es podrà realitzar una inscripció per persona i curs. D'altra banda, les persones inscrites en el trimestre anterior no podran repetir el mateix taller. Només si quedessin places lliures tindrien plaça, previ avís. Per a més informació es pot trucar al telèfon del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell (973 35 00 10, a l'extensió 8017). També es pot consultar l'oferta i horaris a través del seu blog.

 

  • Punt Òmnia La Seu d'Urgell
    Punt Òmnia La Seu d'Urgell
  • Tallers del Punt Òmnia - Tardor 2023
    Tallers del Punt Òmnia - Tardor 2023

Mostrar formulari de contacte