Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu inicia l'any amb sis nous tallers de competències digitals

El Punt Òmnia de la Seu inicia l'any amb sis nous tallers de competències digitals

Quatre dels cursos són en línia i els altres dos, com a novetat, es faran en espais exteriors. La inscripció es podrà fer dimarts i dimecres vinent a l'apartat de tràmits i serveis del web de l'Ajuntament

Tallers del Punt Òmnia de la Seu - Hivern 2021
Tallers del Punt Òmnia de la Seu - Hivern 2021
19/01/2021 12:39

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell arrenca aquest primer trimestre de l’any 2021 amb l’oferta de 6 tallers gratuïts de competències digitals. Quatre d'ells tindran lloc en línia (per internet) i, com a novetat, els altres dos es realitzaran de manera presencial a l’exterior.

A cadascun dels 6 tallers hi poden participar un màxim de 5 persones. Les inscripcions només es poder fer en línia, dimarts i dimecres vinent (26 i 27 de gener) des del web: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions . Les classes començaran la setmana de l'1 de febrer.

Els tallers en línia ofertats pel Punt Òmnia aquest hivern són:

  • Fulls de càlcul: els dilluns de 16 a 17.30 hores.
  • Correspondència digital (Gmail, Yahoo, Outlook...): els dimarts de 15 a 16 hores.
  • Twitter: els dimarts de 16 a 17 hores.
  • Núvol: els dijous de 15.30 a 17 hores.

Pel que fa als nous tallers presencials a l'exterior, seran:

  • Fotografia digital (cal portar mòbil, càmera o tauleta): els dilluns d’11 a 12.30 hores.
  • De ruta per la Seu d’Urgell: per conèixer La Seu Medieval a través del mòbil (cal portar el telèfon mòbil personal): els divendres d’11 a 12.30 hores.

Més de 2.500 usos i 21 tallers en un any marcat pel confinament

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell va rebre un total de 2.586 usos durant l’any 2020. El balanç anual de l’espai tecnològic també indica que 248 persones van prendre part en les activitats que organitza el centre per apropar les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) als veïns i veïnes de la Seu i l’Alt Urgell. En total, s'hi va realitzar 21 activitats i tallers diferents, en els quals hi han pres part 7 entitats i col·lectius.

Des del mes de març de 2020, quan va començar la pandèmia de la COVID-19, els tallers van passar a realitzar-se de manera telemàtica. La dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu, Ester Collado, afirma que “malgrat les dificultats, la valoració que en fem és molt positiva, ja que molts dels i les participants mai havien fet cap taller de manera online i, a poc a poc, han anat familiaritzant-se a la nova realitat d’aprenentatge”. 

Precisament, el Punt Òmnia urgellenc ha estat -des que es va iniciar l’emergència sanitària- un punt de reforç i de resposta a demandes que la ciutadania ha anat tenint, sobretot dins l’àmbit laboral, com també un punt de suport per poder sol·licitar i tramitar ajuts i gestions personals tot donant cites prèvies.

Mostrar formulari de contacte