Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El refugi d'animals de l'Alt Urgell comptarà amb el suport d'un grup de voluntaris de la Seu

El refugi d'animals de l'Alt Urgell comptarà amb el suport d'un grup de voluntaris de la Seu

Una vintena de persones volen crear una associació d'amics de la gossera amb l'objectiu de promoure el voluntariat, l'adopció i la protecció i defensa dels animals.
Refugi d'animals
26/06/2007 12:05

Una vintena de persones tenen previst crear les pròximes setmanes una associació d'amics de la gossera que tindrà com a objectiu promoure el voluntariat, l'adopció, la protecció i la defensa dels animals a la Seu i l'Alt Urgell. La primera de les accions que es planteja la nova entitat és la de donar suport al personal del refugi comarcal. Tots els dissabtes, de les dotze a les dues del migdia, els voluntaris s'encarregaran dels gossos tancats i en tindran cura per potenciar-ne la socialització.

La nova associació vol també promoure l'adopció de gossos entre la gent gran, com a teràpia d'ajut; fer un seguiment dels animals que es donen en adopció, per garantir-ne les bones condicions de vida; i establir un protocol de normes i de condicions bàsiques a la canera comarcal.

El grup de voluntaris de la gossera rebrà formació especialitzada de la mà dels educadors comarcals, a través d'un programa d'ajut de la Generalitat de Catalunya. Pròximament es farà una reunió oberta a tots aquells que estiguin interessats en la iniciativa.

Mostrar formulari de contacte